Saturday, September 5, 2009

rezultatus

žaidimas.

Na, kas dar blogiau, kad į licencija naudoti atsiranda plėvelė. Bad žaidimai remiasi plėvelė, plėvelė pati atrodo tikrai neblogai. Licencijos paprastai įgyvendinamos blogai ir blogai atstovybės didelis ekranas kolegomis. Visi šie dalykai yra skubotas produktas rezultatus, jei kūrėjai stengėsi irtis greitai, kaip jie gali žaisti, tačiau labai stengiasi padaryti viską, kad žaidimas įdomus ir originalus dalis.

Visa tai buvo intro pristatyti jums Aeon Flux, žaidimą, kuris, nors ir nėra įdomus ar pernelyg radikalią, vis dar sugeba naudotis licencija pakankamai gerai ir manau, pakankamai linksmas ir originalus idėjos tikrai labai geras žaidimas. Tai nestebina, bet kokiu būdu, bet tai retas filmas-žaidimų, kurie atrodo tikrai bando padaryti padoraus žaidimo.

Aeon Flux Nuo pat pradžių žaidėjai yra supakuota su stiliumi paskelbimo. Ar iš grafika, gameplay, kūrėjai bando gerą darbą, unikalus stilius, kuris buvo pateiktas originalus serialas rungtynės. Žaidimas atrodo stilingas ir gameplay, kurie yra anti-judesiai, net ir labai stilingas dizainas. Šis unikalus stilius suteikia Aeon Flux savo tapatybę žaidimų world.Keep Tačiau reikia pažymėti, kad Aeon Flux tikriausiai ne visiems žaidimą. Tai lemia keletas dalykų, kurie galėtų ir turėtų patobulinti

HTC Hero


No comments:

Post a Comment